Alle priser er inkl. moms

JE Pistons - Verdens bedste indenfor stempler.

Med over 70 års erfaring er JE Pistons, den førende virksomhed indenfor smedning af high performance stempler. De har opbygget et ry, som konkurrencen kun kan forsøge at efterleve. 

JE har en historie med fremstilling af stempler og komponenter af højeste kvalitet, som professionelle motorkonstruktører, racehold og high performance entusiaster stoler på.

De bedste motorkonstruktører i NASCAR, ALMS, NHRA, AMA Supercross og andre vælger JE Pistons frem for ethvert andet mærke.
I over 70 år har JE's position i spidsen for fremstilling af performance stempler været et resultat af kontinuerlig forskning og udvikling af unikke materialer, stempeldesign og teknologier. Ved at anvende avancerede CNC-maskiner til fremstilling sammen med special smedning, er JE Pistons i stand til at opretholde nøjagtige specifikationer for hvert stempel og holde tolerencer på milliondele af en tomme.

Hvad der også er tilgængeligt hos JE Pistons er brancheførende processor som Ultra Crown, en digital tredimensionel stempelkronemaskineproces og Finite Element Analyse (FEA). FEA er en computerproces, hvorved stress og træthed testes på en computermodel, inden selve stemplet går i produktion. 
JE Pistons kvalitetsstyringsssystem er ISO 9000:2015 certificering. 
Udover dette har de også State-of-the-Art inspektions- og testudstyr, som gør det muligt for dem, at kunne bringe netop dig det bedste indenfor stempeldesignkonfigurationer.
JE Pistons leverer de højeste standarder inden for kvalitetskontrol, inden det færdiggjorte produkt når ud på markedet, eller mellem hænderne på deres kunder.  

 

OBS: Finder du ikke det du mangler nedenfor, kan du kontakte os til en uforpligtende snak.

Sorter efter

JE pistons - vare nr : 297179 - M50b30

Special skaffevare.
9.375,00 (DKK)

JE-Pistons Custom Volvo 1.7L 8V(B18FT)Turbo(8.5:1)81.50mm+th

Custom piston med topcoating
8.750,00 (DKK)

Special stempler til M50B30 / M54B30

Special stempler til BMW M50 / M54
12.000,00 (DKK)