Alle priser er inkl. moms

Bremser - Sportsbremser - Racerbremser

Her finder du dele til at opgradere dit bremse system. Vi kan tilbyde kvalitets bremseskiver og klodser til en fornuftig pris.
Vores bremser har ikke kun et sporty look, men øger også bilens bremseevne markant.
Bremseskiver med ventilations kanaler, køler meget mere end skiver uden kanaler, man undgår dermed svigtende bremser, eller at skiverne slår sig og bliver skæve, hvilket kan mærkes med rystende styretøjet og nedsat bremseevne.

Sport Street bremser
Vores Sport Street produkter, er en rigtig god opgradering til gade brug. Her er der tale om optimerede bremseskiver og bremseklodser. De er certifiseret, og kan monteres direkte som erstatning for de original bremser. De skal ikke registreres til syn. En super opgradering til dem, som kører friskt, og har brug for bedre bremser end de originale. Eller bare for give bilen en frisk detalje, med et sporty look.

Race track bremser
Vores Race Track produkter, er mest tiltænkt til bane brug. Mange af systemerne kan også godkendes til gade brug, det kræver dog en registrering ved synshallen. Her er tale om komplet udskiftning af bremsesystemet, til stører skiver og klodser, anden bremsekaliber, der typisk er udstyret med flere stempler, som giver meget stører bremsekraft.

Kontakt os gerne, hvis du er i tvilv, eller ikke kan finde det du står og mangler.

Sort by
Bremsevæske

Bremsevæske

Her får du bremsevæske i forskellige størrelser. Det er en super bremsevæske til bremser og kobling.
Fra 375,00 (DKK)