Alle priser er inkl. moms

Athena - Verdensfirma indenfor termiske enheder.

Grundlagt i 1973 er Athena en gruppe af 7 virksomheder, der fremstiller pakninger, tekniske artikler og metalliske komponenter til industri- og motorcykelsektoren.

Alle Athena produkter fungerer i henhold til UNI EN ISO 9002 kvalitetsstandarder. Deres hovedkoncepter er; pålidelighed, tilgængelighed, teknisk udvikling og konstant forbedring.

I de sidste par år har Athena oprettet sin "Aftermarket Division", der udelukkende opererer inden for motorcykelsektoren og producere pakninger, termiske enehder og reservedele til hver mærke og model over hele verden.
Athena er markedsleder inden for forberedelse af pakningssæt til reparation af knallerter, motorcykler, jetski, påhængsmotorer og Harley Davidson, og de tilbyder det mest komplette sortiment i verden. 
Udover pakninger så tilbyder Athena også olietætninger og gaffelolieseglinger af original type, lejer og AP Racing bremseklodser.

Athena er det eneste firma i verden, der producerer termiske enheder til scootere, knallerter og motorcykler og sælger dem på de originale reservedele- og baneræs-markederne.

Udover termiske enheder tilbyder Athena en bred vifte af komplementære produkter af høj kvalitet: Udvidede gear, lyddæpere (mufflers), variatorer, torque drivere, transmissionsremme, hjulstifer, krumtapsaksler, forbindelsesstænger, elektroniske enheder, manifolds, rørventiler, karburatorer og luftfiltre.
Athena tilbyder også en service til genvinding af slidte aluminiumscylindre og garanterer udseendet, kvaliteten og efterbehandlingen af artiklerne.

Et ungt professionelt team, ajourførte måleinstrumenter og kontroludstyr sammen med teknologi og testning af de elementer, der giver kvalitet, innovation, ydelse, konkurrenceevne og pålidelighed på hvert Athena-produkt. Alt dette for bedst at imødekomme vores kunders forventninger.

Sort by
Display per page