Søg
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Om os

  Qualitec - Et tuningsfirma med stolthed

  Qualitec.dk er et firma som er ejet af Anders Amby. Jeg er utrolig stolt af min virksomhed hvor jeg har drevet denne webshop med tuningsudstyr og dele til biler siden feburar 2012. Det er blevet en rigtig solid virksomhed hvor jeg ligger utrolig meget vægt på: Kundeservice, høj kvalitet af alle produkter og billige priser.

  Se video og billeder på:
  Instagram
  Facebook

  Jeg har beskæftiget mig meget med:

  Tuning af biler, alt fra montering af turbo, kompressor og programmerbar motorstyring
  Fremstilling af specialdele
  Skaffe tuningsdele hjem til kunder

  Hvorfor vælge Qualitec.dk?

  Jeg har arbejdet fuldtid med tuning af biler siden 2006 og har en kæmpe forståelse for motortuning, fremstilling af alt, turbokit, kompressorkit med CNC beabejdet beslag, motorstyring og elektronik. Dvs. at jeg har forståelse for alt hvad jeg laver. Har du et projekt som jeg menere ikke er holdbar takker jeg nej, beskæftiger mig kun med noget jeg syntes er interessant og dermed får du altid et færdigt produkt som er helt i top.

  Galleri - Her finder du et link med et lille udsnit af projekter Qualitec.dk har lavet. 

   

  Kvalitet og kundeservice i topklasse ! 

  Jeg ligger utolig meget vægt på kundeservice og derfor kan jeg i skrivende stund præsentere en Trustpilot score på hele 9.7 - hvilket gør at Qualitec.dk ligger i toppen af katagorien af biludstyr & tilbehør. Jeg vil ikke have utilfredse kunder ! Så har du problemer er du altid velkommen til at kontakte os !

  Jeg er altid taknemmelig når jeg modtager en bestilling og alle der har bestilt ved mig så hermed et tak til alle tidligere og kommende kunder.

  Anders Amby
  Herningvej 95 - 6950 Ringkøbing - Denmark

  Anders Amby - Tak