Alle priser er inkl. moms

Air Jack 90 Competition Complete Set 3pc, 8 BAR / 120 PSI

Et produkt, der stammer fra anmodningen fra motorsport om en let at bruge, let og pålidelig opsætning af Airjacks, der kan aktiveres ved et lufttilførselstryk på så lavt som 8 BAR / 120 PSI. Løfter dit køretøj til nye højder ved hjælp af en fælles værkstedskompressor.
Producent: Nuke Performance

Lagerstatus: Bestillingsvare

9.995,00 (DKK)

Nuke Performance 8 BAR (120 PSI) Air Jack 90 Competition er hurtig, let, pålidelig og ekstremt nem at bruge og kan aktiveres ved et lufttilførselstryk på så lavt som 8 BAR (120 PSI). Forbered dig på alt, hvad der kan gå galt i løbet af banedagen, og med disse jacks er du klar til hurtige og effektive reparationer, så du hurtigt kan komme på racerbanen igen.

Lavet af høj styrke aluminium for lav vægt og ekstra holdbarhed
Karosseriet er fremstillet af ekstrudering af højstyrket, bearbejdet aluminium til den tyndest mulige vægtykkelse for at opnå den lavest mulige vægt uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Den huser en stempelstang af høj styrke i aluminium med en anodiseret finish for lang holdbarhed. De indvendige lejer er konstrueret af højstyrke, ultradirabel polyoxymethylen med lav friktion - disse jacks er gjort hårde til at klare de høje krav fra verdensomspændende motorsport.

Virker med en standard 8 BAR (120 PSI) værkstedsluftkompressor
Nuke Performance Air Jack 90C har et optimalt driftstryk mellem 6-12 BAR (87 - 174 PSI), det betyder, at det fungerer med et almindeligt værksted 8 BAR (120 PSI) luftkompressor, så du ikke behøver at medbringe en enorm og dyr kvælstoftank. Da de fleste værkstedsluftkompressorer er tilgængelige mellem 8 - 12 BAR (116 - 174 PSI), er dette, hvad disse jacks er specificeret til at arbejde med. Ved så lavt som 8 BAR (116 PSI) løfter disse jacks 402 KG (886 LB) hver, og i et 3-jack-system resulterer det i en fuld 1206 KG (2658 LB). Dette udelader behovet for yderligere udstyr såsom en trykluftflaske, lanse eller højtrykssystem.

Komplet sæt med 3 jacks til alle typer motorsport
For at gøre det så let som muligt for alle typer motorsport som dragracing, drifting, touringbiler, sportsvogne, GT-racing, tidsangreb og mere har vi sammensat et komplet sæt med 3 Air Jacks med passende tilbehør. Air Jack-kittet indeholder slanger, pneufit-beslag, sikkerhedsstøtter og jacksjacks, der dækker ethvert behov. Dette kit indeholder 3 stk jacksjacks og er den mest almindelige opsætning. En Air Jack foreslås placeret ved siden af ​​hvert hjul og fungerer perfekt på køretøjer med en jævn vægtfordeling over for- og bagakslen. Nuke Performance tilbyder også komplette sæt med 2 og 4 stk jacks til andre konfigurationer.

Sættet leveres med donkrafte, sikkerhedsudstyr, 10 m slange og fittings
Nuke Performance 90C Air Jack-sæt er designet til at blive brugt sammen med 8 BAR (120 PSI) værkstedsluftkompressorer og leveres komplet med en brugervenlig hurtigventil med en fælles EURO / pneufit-montering, der passer til de fleste almindelige luftkompressorer. Med det medfølgende beslag kan du montere det på et let tilgængeligt sted uden risiko for at få det forurenet af vejr eller snavs fra banen. I slangesættet får du 10 m (32,8 ft) 8 mm hurtig tilslutning pneufit slange, 2x hurtig tilslutning T-fittings, 3x hurtig tilslutning 1/4 "BSPP modhage fittings til Air Jack indløb og en petcock kugleventil. de fleste opsætninger og er nem at installere, holdbar og overkommelig.

Null

Hvor meget løfter Nuke Performance Air Jacks i en 3stk opsætning?
Nuke Performance Air Jacks 90 Competition er lavet til brug med en 8 BAR / 120 PSI luftkompressor, og takket være dens større diameter og smarte design kan den løfte 402 kg (886 lb) ved 8 BAR (116 PSI) og 603 kg (1329 lb)ved 12 BAR (174 PSI) hver. Kombineret med et setup på 3 jacks, er den egnet til lette køretøjer