Søg
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Kølerslanger

  Kølerslanger til bil - Silikone

  Kølerslanger er ofte en overset, men essentiel komponent i bilens kølesystem. De sørger for at forbinde motorens udtag med radiator, typisk placeret i fronten for maksimal nedkølingseffekt. Det er kølerslangerne, der har ansvaret for at transportere kølervæsken igennem systemet, hvor den afkøles enten via luftstrømmen gennem radiatorribber eller ved hjælp af en kølerblæser.

  I vores sortiment herunder finder du kølerslanger til bilen. Kølerslangerne kombinerer funktionalitet med æstetisk appel. I modsætning til de konventionelle sorte kølerslanger, tilbyder vi eks. blå, der kan tilføre motorrummet et unikt touch. En stor fordel ved at bruge silikone i kølerslanger er, at de er modstandsdygtige overfor store temperatursvingninger, hvilket gør dem ideelle for højtydende motorer.

  Kølerslangerne er meget fleksible. Vores kølerslanger er kompatible med en bred vifte af kølervæsker, hvilket giver dig frihed til at vælge den væske, der passer bedst til din bil. Hvis du ønsker at vide mere om kølerslanger eller andre komponenter i kølesystemet. Vi har et stort udvalg inden for kølesystemer, hvis du vil vide mere.

  Sorter efter

  Silicone Turbo Intercooler Pipe Hose Kit

  FOR VW GOLF MK5 MKV FSI 2.0T GTI
  1.375,00 (DKK) inkl. moms

  VW GOLF GTI 2.0 FSI MKV MK 5 TURBO, 8PCS - Kølerslangekit - LAGERSALG

  1.00132.01031
  Leveres i blå
  625,00 (DKK) inkl. moms 312,50 (DKK) inkl. moms