Kølesystem

Alu køler til motorsport - Billige alukøler i højeste kvalitet

Har du problemer med for høj motor temperatur, så har vi løsningen. En opgraderings aluminiums køler, i rigtig god kvalitet, til den rigtige pris. Alukølerens ekstra store overflade, giver en optimal, hurtig og effektiv køling for din motor.

Fordelen ved disse alu køler er, at de er fuldsvejste og trykprøvet til et højere tryk, hvor originale køler tit er presset sammen og delvis af plastik, så de ikke holder på biler hvor man har optimeret motorens ydeevne.

Er motoren for varm, kan den have tildens til tændingsbanken, som kan ødelægge motoren!

Montering af alu køler

I de fleste tilfælde vil de originale slanger kunne genbruges, men er man ude i en stører ombygning, og har brug for en speciel slange, så kan kan vi tilbyde rustfrie rør og silikonebøjninger, som giver mulighed for at lave enhver universal monteringsløsning.

Ved udskiftning af køler og slange, kan vi anbefale, at skifte de gamle spændebånd ud til ny rustfrie spændebånd.

Det kan være nødvendigt at montere en ny blæser på køleren, da den originale tit er utilstrækkelig. Vores køleblæser, er en nem og billig løsning, som med lethed monteres direkte på køleren ved brug af vores monteringskit. Man slipper dermed for at lave beslag osv.

Skal slangerne føres tæt forbi udstødning eller turbo, så er det en god idé, at skærme af for de meget høje temperature. Til det kan vi anbefale vores varmeafskærmnings produkter, som enten kan være i form af tape/bånd, som snøres om de meget varme dele, som udstødningsrør og udstødningsmanifold i motorrumet. Det kan også være turbo indpakning, som også forbedre spoolup på turboen, og giver gaspedalen hurtigere respons.

Billeder og mål kommer snart. Eller er du velkommen til at kontakte os.

Kølerslange - Vores Nylonarmeret slange & stålarmeret slange tåler bla. kølervæske