Alle priser er inkl. moms

Sportsudstødning / Catback

Kvalitets udstødninger i rustfri stål, til skarpe priser. Få et flot sporty finish, bedre lyd og ydeevne, der vil give dig mere køreglæde mange år fremover!
Alle de udstødningssystemer vi forhandler, er designet til at forbedre bilens ydeevne i forhold til en original. Samt at den skal give en lækker sporty udseende og lyd. 
Helt specielt kan vi anbefale vores Simons udstødningssystemer, som er rigtig høj kvalitet for pengene. Alle udstødninger fra Simons er i ss304 rustfrit stål, der betyder en forventet levetid på 10-20 år.
Vi har udstødningssystemer til rigtigt mange bilmærker og modeller, men kan du ikke finde én der passer netop til din bil, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Simons udstødninger godkendt til vejkørsel og bilsyn!

Alle simons udstødninger der er EU godkendt, vil nederst på siden have en E-type godkendelse tilknyttet, på den måde er du sikker på at din udstødning kan gå problem frit igennem syn fremover.

Simons sportsudstødning

Med en catback / sportsudstødning fra Simons, får du rigtigt meget for pengene. En udstødning fra Simons er altid i topkvalitet ss304 rustfrit stål, det kan selv de noget dyrere alternativer på markedet, ikke kan matche. Derudover giver en Simons sportsudstødning et lækker sporty udseende og lyd. Ofte vil alt du skal bruge til montering være inkluderet i prisen, og Simons udstødninger er lette at montere og kræver ofte meget lidt justering og tilpasning. En Simons sportsudstødning er testet til at kunne holde til høje temperaturer, og kørsel ved maks ydeevne.

Magnaflow sportsudstødning

Med magnaflow sportudstødning og catback udstødning for du en super lækker lyd samt udstødningsrør i høj rustfri kvalitet. Med en Magnaflow komplet udstødning "catback" udstødning får du amerikansk kvalitet som holder i mange år. Magnflow laver udstødning til mange bilmærker og selvfølig flest amerikaner biler. Magnaflow er en tand dyere end eks. Simons komplet udstødning - Vi anbefaler kraftig Simons udstødning da det rustfri matriale er utrolig god kvalitet, og de også giver en rigtig lækker sportslyd fra sig. Leveringstid på udstødninger fra Magnaflow er typisk 3-5 dage. Hvis varen ikke er på lager i Italien sendes varen direkte fra USA, her kan leveringstiden være ca. 14+ dage.