Søg
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Blow off ventil diesel montering

  Blow off ventil diesel montering - Guide

  Find hjælp til montering af blow off ventil - Diesel her. 

  Køb: Blow off ventil - Diesel

  Blow off ventil - montering
  Når du skal montere din blow off ventil på din dieselbil skal du have monteret blow off ventilen på trykrøret der går fra turbo til indsugningsmanifolden. Vælg en slange der er af blød plastik. Det gør det nemmest ved montering af kittet fra Qualitec.dk

  Montering af boksen
  Boksen der styre hvornår blow off ventilen skal åbnes og lukkes skal helst sidde inde i bilen så der ikke kommer fugt i den. Den røde ledning fra boksen skal monteres på en tændingsplus så der kun er strøm til den når nøglen er drejet. Den sorte ledning skal til stel. 

  Gule ledning - Gaspedal
  Montering af den gule ledning der skal på gaspedalen, den monteres på den ledning ved gaspedalen der ligger på 0 volt når pedalen er sluppet og 5 volt når padalen er i bund. Mål spændingen med et multimeter og når stikket er monteret på gaspedalen. 

  Montering af magnetventilen
  Magnetventilen til denne blow off ventil skal monteres så den den gule slange der medfølger kan monteres på blow off ventilen og over på magnetventil. Igen fra magnetventilen og over til "vacumforstærkeren". Der er typsik en "fordeler" hvor der er en lille studs som man kan tage vacum fra. 

  Herunder ser du eksemple på det lille vacumudtag der typisk er på dieselbiler.

   

  Har du nogle spørgsmål til montering af blow off ventil til diesel er du meget velkommen til at ringe eller skrive til Qualitec.dk