Alle priser er inkl. moms

Air Jack 90 Competition Safety Prop

Nuke Performance Safety Prop til Air Jack 90-competition: Sikrer Air Jack-stemplerne, når de løftes.
Producent: Nuke Performance

Lagerstatus: Bestillingsvare

995,00 (DKK)

Låser Airjacket i en sikker og udvidet position
Nuke Performance Air Jack 90 Competition Safety Props er designet til at blive brugt med 90C-serien af ​​Nuke Performance 8 BAR (120 PSI) jack. Når stemplet er trukket helt ud, klemmer det let og sikkert til stemplet og reducerer risikoen for kvæstelser, hvis trykket forsvinder på grund af lækage, funktionsfejl eller håndteringsfejl.

Fremstillet af ekstrudering af aluminium med høj styrke for at opretholde den højeste funktionalitet, finish og kvalitet for at klare de store kræfter, de udsættes for, når hele køretøjets vægt hviler på det som designet.

Holdbar og let håndterbar taske til opbevaring
Når du bestiller 2 eller flere sikkerhedsudstyr, leverer vi dem i en slidstærk og praktisk bærepose med et robust håndtag, der gør det let at opbevare dem blandt andet udstyr, både når du er på banen og i værkstedet.

Fremstillet i Sverige, hvilket garanterer den højest mulige kvalitet
De 90 Competition Air Jacks og Safety Props er udviklet, designet og produceret af Nuke Performance for den højest mulige kvalitet og med samme kendetegn som alle de andre dele i det lette motorsportsortiment. Der er ingen erstatning for kvaliteten af ​​Nuke Performance!