Søg
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Magnaflow

  MagnaFlow Danmark - Kvalitets udstødning 

  Langtidsholdbare udstødnings bagpotter og mellempotter fra MagnaFlow, er fremstillet af kraftig rustfrit stål i bedste kvalitet. Alle samlinger er fuldsvejste for at give den bedste holdbarhed, og en lang levetid, selv under barske forhold.
  Det to komponente lyddæmpningsmateriale, er konstrueret til at kunne udholde extremt høje temperaturer. Den består af rustfri uld inde ved kernen hvor der er varmest, og et tæt pakket lyddæmpende fibermateriale udenom, for at give en jævn dyb lyd, og samme gode lyddæmpende egenskab igennem hele levetiden.
  Inderrøret er lavet af perforeret rustfri stål, som går lige igennem potten, dette giver en bedre gennemstrømnings flow, og dermed højere motorydelse og mindre varmeudviklingen.

  Montering af Magnaflow potter

  Lydpottens enderør er let konisk, og har en smugle overstørrelse, så rørføring let kan skubbes et par centimeter ind i pottens enderør. Dettte gør at man ikke så nemt brænder igennem, når udstødningsrøret svejses på lydpotten. Man opnår den dermed det bedste flow, nu hvor røret ikke er fyldt med svejsegrater. Det gør det også nemmere at svejse, selv for den utrænde, og der er plads til en god og fyldig svejsesøm.
  Vil man lave samlinger direkte på lydpotten, som senere kan adskilles, kan man bruge nogle af vores udstødnings clamps
  (OBS vores rørsamler overgangstykke kan ikke bruges direkte på lydpottens enderør). Vil man bruge vores overgangstykke, anbefaler vi, at man svejser et stykke rustfri rør på lydpotten og laver samlingen et lille stykke fra lydpotten.

  Ofte kan man få brug for, at ændre rør diameter, til det kan vi tilbyde rustfri rør reduktion.

  Laver man udstødningssystemet stører og dermed tungere, anbefales det at forbedre udstødningsophænget. Til det kan du bruge vores gummiophæng og tilhørende rustfri stålstang.

   

  Tæt ved motor kan det være en god idé, at bruge et rustfri flex rør, så vrid og vibrationer fra motor mindskes ved acceleration. Man undgår dermed at udstødningsrøret eller lydpotten, går imod bunden af bilen.

  Sorter efter
  Vis per side

  MagnaFlow 2" 250hk -Sportskatalysator

  1.00112.03-54954
  Universal Rustfri sportskatalysator i rigtig fin kvalitet, denne sportskatalysator flower op til 250 hk.
  2.294,25 (DKK) inkl. moms

  MagnaFlow 2,25" 350hk -Sportskatalysator Keramisk matriale - 400 cellers

  1.00112.02- 54955
  Sportskatalysator med 57mm. tilslutning.
  2.294,25 (DKK) inkl. moms

  MagnaFlow 2½" 350hk -Sportskatalysator Keramisk matriale - 400 cellers

  1.00113.03-54956
  2.294,25 (DKK) inkl. moms

  MagnaFlow 2½" 350hk -Sportskatalysator Keramisk matriale - 400 cellers - Center forskudt

  1.00113.05-54906
  Indgang og udgang er ikke i center.
  2.731,25 (DKK) inkl. moms 2.562,50 (DKK) inkl. moms
  Filters Close