Alle priser er inkl. moms

King Bearing

King Engine Bearing

KEB blev grundlagt i 1960 med et formål; at levere de højeste kvalitetslejer, der findes på markedet.

Ved at specialisere sig i motorlejer har King bygget et omfattende produkttilbud, der inkluderer en bred vifte af motorlejer til biler, lette og tunge lastvogne, marine, luftfart og mange andre typer af forbrædningsmotor. Hver King leje bruger materialer af højeste kvalitet og de mest avancerede designs for at sikre fuld kundetilfredshed.

Fra koncept til slutprodukt gøres alt under ét tag. Dette giver King mulighed for at producere lejer mere effektivt og med mere nøjagtighed for at følge deres kunders behov. Under produktionen skal alle lejer passere strenge kvalitetskontrolpunkter - gennem hele processen. Dette strenge system med flere kvalitetskontroller sikrer, at kun de lejer af højeste kvalitet kommer frem til deres kunder.

King er det første valg i de ekstremt krævende luftfarts- og racingindustrier på grun af deres dybdegående forståelse for de specifikke behov i disse sektorer. Denne viden og erfaring anvendes derefter til ethvert tuningsleje, de laver.

For at nå deres mål om at levere lejer af højeste kvalitet, var de nødt til at genopfinde fremstillingsprocessen fra bundet, hvilket gjorde King til en pioner inden for udvikling af propietære produktionsmaskiner og multifunktionsproduktionslinjer med høj hastighed.