Søg
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Special lavet udstødning

  Speciallavet udstødning fremstilles til dit projekt !

  Vi har stor erfaring med at bygge racerudstødning & sportsudstødning. Vi bygger også gerne turbomanifold til high-performance motor. 

  Udstødning til Porsche & Mercedes 

  Du kan eks. se vi har lavet til Porsche som originalt køre med Exhaust cut out ventiler som føre udstødningsgasserne udenom bagpotterne - Dette giver mere lyd og højere flow. Kunde havde en udstødningsmanifold hvor katalysatoren var defekt - Her var prisen for en komplet speciallavet highflow udstødningssystem ikke meget højere end en ny original udstødningsmanifold.

  Vi bygger til alle bilmærker - Alt fra en gammel veteranbil, amerikanerbiler, racerbiler, motorsport osv osv. Vi har eks. også lavet en speciallavet udstødning til Mercedes hvor ønsket var at bilen skulle kunne larme og samtidig skulle der være mulighed for at køre lange ture sammen med konen - Her byggede vi også et dobbelt VUSS kit på. - Se videoen på linket. Udstødningen blev bygget med sportskatalysator så bilen kunne synes uden problemer. Rigtig lækkert system. 

  Se flere ombygninger vi har lavet på linket.   

  Sorter efter
  Vis per side

  Special-lavet Udstødning

  Udover det udvalg af udstødningsrør du finder i webshoppen, laver vi custom udstødning til biler, motorcykler & fly hvis dette skulle være ønsket.
  9.375,00 (DKK) inkl. moms