Søg
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Intercooler

  Billig Intercooler - Køb intercooler i høj kvalitet

  Herunder finder du forskellige typer intercooler, vi har universal intercooler som kan bruges til alle biler og bruge til alle former for motorsport. Vælger du en universal intercooler kan se målene på intercoolerne under beskrivelsen. Kvaliteten på disse intercooler er helt i top og køleeffekten er rigtig god. Du finder også intercooler kit som ofte direkte til montering. De er en nemt og billig måde at få ekstra effekt ud af sin bil. Kontakt os gerne pr. mail hvis du har nogle spørgsmål eller vil købe disse intercooler.

  Silikone slanger til intercooler

  Skal du bruge silicone slanger, reduktioner, bøjninger eller bare slanger har vi også det. Husk også at købe rustfri spændebånd og rustfri rør til intercooler montering. 
  Det finder slanger linket her: Silikoneslanger til motorsport, bil & båd.

  Nedkøling af ladeluftstemperaturen

  Når luft presses sammen udvikles der varme, jo mere tryk, jo mere varme udvikles der. Herfor der på bilværksteders kompressor/cylinder er monteret kølerribber. Varmen udvikles også når du montere en turbo eller kompressor på din motor. Der flyttes også varme fra turboladerens turbinehus over i tryksiden. I meget ekstreme tilfælde kan tempraturen komme helt op på omkring 145°C. Ved høj indsugningstempratur får du mindre effekt ud af din motor, motoren har nemmere ved at tændingsbanke som kan ødelægge din motore hvis ikke der er monteret bankesenor for at undgår dette. 
  Varm indsugningsluft fylder også meget mere end kold luft, dette bevirker at der ikke kan komme så meget luft ind i cylinderen, som hvis luften var kold. = Mindre effekt. 

  Du har 2 muligheder for at løse problemet med den høje indsugningstempratur. Du kan montere en intercooler i en god størrelse, som der nu er plads til i bilen. Du kan også montere vandindsprøjtning som er en meget effektiv måde at løse problemet hvis ikke du har plads til en stor intercooler. - Du kan selvfølgelig også kombinere de 2 og få ekstra meget effekt ud af det. 

  En intercooler kan have en virkningsgrad op til omkring 69% - Har du eks. indsugningstempratur på 50 grader kan du reducere den til omkring 14 grader. Dette afhænger meget af udetempraturen og lufthastigheden igennem intercooleren. 

  Se hvad vi eller kan tilbyde inden for kølesystemer.

  Sorter efter
  Vis per side

  Intercooler 3" Super - Bar and plate

  PLR-060202-IC02
  Her er en intercooler med super flow, der kan køle helt op til 500hk. Intercooleren kræver lidt plads for at blive placeret foran køleren. Målene på denne intercooler er H:300 L:630 B:76 - 500 hk.
  1.625,00 (DKK) inkl. moms

  Intercooler piping kit 2.5" - Black

  L1H-ICK250BK
  1.312,50 (DKK) inkl. moms

  Intercooler piping kit 3" - Black

  L1V-ICK300BK
  1.375,00 (DKK) inkl. moms

  Intercooler - Golf 4 1997 - 2006 1.8T

  1.00305.00-MP-ICC035
  Intercooler til Golf 4 1.8T. Meget nem montering og effektiv køling. Op til 280hk.
  1.495,00 (DKK) inkl. moms 1.250,00 (DKK) inkl. moms
  Filters Close