Alle priser er inkl. moms

Billig Intercooler - Køb intercooler i høj kvalitet

Herunder finder du forskellige typer intercooler, vi har universal intercooler som kan bruges til alle biler og bruge til alle former for motorsport. Vælger du en universal intercooler kan se målene på intercoolerne under beskrivelsen. Kvaliteten på disse intercooler er helt i top og køleeffekten er rigtig god. Du finder også intercooler kit som ofte direkte til montering. De er en nemt og billig måde at få ekstra effekt ud af sin bil. Kontakt os gerne pr. mail hvis du har nogle spørgsmål eller vil købe disse intercooler.

Silikone slanger til intercooler

Skal du bruge silicone slanger, reduktioner, bøjninger eller bare slanger har vi også det. Husk også at købe rustfri spændebånd og rustfri rør til intercooler montering. 
Det finder slanger linket her: Silikoneslanger til båd, bil & motorsport 

Nedkøling af ladeluftstemperaturen

Når luft presses sammen udvikles der varme, jo mere tryk, jo mere varme udvikles der. Herfor der på bilværksteders kompressor/cylinder er monteret kølerribber. Varmen udvikles også når du montere en turbo eller kompressor på din motor. Der flyttes også varme fra turboladerens turbinehus over i tryksiden. I meget ekstreme tilfælde kan tempraturen komme helt op på omkring 145°C. Ved høj indsugningstempratur får du mindre effekt ud af din motor, motoren har nemmere ved at tændingsbanke som kan ødelægge din motore hvis ikke der er monteret bankesenor for at undgår dette. 
Varm indsugningsluft fylder også meget mere end kold luft, dette bevirker at der ikke kan komme så meget luft ind i cylinderen, som hvis luften var kold. = Mindre effekt. 

Du har 2 muligheder for at løse problemet med den høje indsugningstempratur. Du kan montere en intercooler i en god størrelse, som der nu er plads til i bilen. Du kan også montere vandindsprøjtning som er en meget effektiv måde at løse problemet hvis ikke du har plads til en stor intercooler. - Du kan selvfølgelig også kombinere de 2 og få ekstra meget effekt ud af det. 

En intercooler kan have en virkningsgrad op til omkring 69% - Har du eks. indsugningstempratur på 50 grader kan du reducere den til omkring 14 grader. Dette afhænger meget af udetempraturen og lufthastigheden igennem intercooleren. 

Se hvad vi eller kan tilbyde inden for kølesystemer.

Tæt
Filter by Clear All
Sorter efter
Vis per side

Universal intercooler - Bar and Plate 2.5"

LOFT-IC06
Målene på denne intercooler er 550mm x 230mm x 65mm
1.100,00 (DKK)

Intercooler kit - Golf GTI 1.8T / Jetta 1.8T

Loft-ICK16B - 2.dele
Intercooler kit til Audi A3 8L, Golf 4, Bora, Seat Leon 1M, Skoda Octavia 1U. 1,8T
2.795,00 (DKK) 2.498,00 (DKK)

Marco vandpumpe til Intercooler - 45 L/min

1.00108.01011
12V vandpumpe til intercooler der levere op til 45 liter pr. min.
1.375,00 (DKK)

Vand til luft Intercooler 2½" - Water to air

1.00112.06-ICAWA04
Dette er en water to air intercooler der er rigtig effektiv. Bruges ofte til biler hvor der er lidt plads i fronten.
1.445,00 (DKK) 1.245,00 (DKK)