Alle priser er inkl. moms

Benzin kit - Samlet kit for nem montering af benzinanlæg

Herunder finder du forskellige benzinsystemer / kit som vi har sammen sat for at gøre montering for dig rigtig nemt. Du få benzintank, benzinslanger, benzinpumpe, AN-fittings, benzinfilter osv. osv. med. For at gøre det ekstra nemt har vi lavet en video som viser hvordan du skal montere systemet op. Ved montering af disse benzinsystemer kan det være en fordel at overveje en surge tank. En surge tank er en lille tank der sidder ved siden af den store benzintank, den vil altid være fyldt med brændstof da der sidder en pumpe kun til at fylde den op. Sådan et system bruges når du køre banerace, drift eller lign. pga. at når du køre i sving vil brændstoffet blive slynget væk fra benzinpumpen hvis ikke den er helt fuld. Dog er dette ikke nødvendig hvis du køre med tanken godt fuld, så der altid er benzin den kan suge af. 

Tæt
Filter by Clear All
Sorter efter

Benzinpumpe / filter Kit (AN-10)

Universal benzinpumpe kit der leverer benzin nok til 600 heste kræfter. Opgrader dit benzinsystem med dette 600 hk. kit.
2.765,00 (DKK) 2.565,00 (DKK)

Benzinpumpe / filter Kit (AN-6)

Universal benzinpumpe der leverer benzin nok til 600 heste kræfter. Opgrader dit benzinsystem med dette 600 hk. kit.
2.440,00 (DKK) 2.250,00 (DKK)

Benzinpumpe / filter Kit (AN-8)

Universal benzinpumpe kit der leverer benzin nok til 600 heste kræfter. Opgrader dit benzinsystem med dette 600 hk. kit.
2.640,00 (DKK) 2.440,00 (DKK)