Alle priser er inkl. moms

Downpipe - Forrør i højeste kvalitet 

En downpipe giver din bil flere hestekræfter, et godt flow, og en bedre lyd.
Det er en af de mest effektive opgradinger du kan lave på din bil, målt på effekt i forhold til pris.
Vores downpipes er alle lavet i høj kvalitets rustfri stål, med høj ydeevne som fokus.
Evt. tilbehør kan findes under relaterede produkter, på den enkelte downpipe.

Vi har gjort det let for dig at finde den helt rigtige downpipe til din bil, via vores filtrerings muligheder nedenunder.
Når du har indsat alt data om din bil, skulle der gerne maks være 1-3 muligheder tilbage, og så kan du se under de enkelte downpipes helt præcist hvilken af dem der passer.

Husk at tjekke under den enkelte downpipes beskrivelse, om den passer præcist til din bil!

Med en ny downpipe for du højere flow i dit udstødningsystem. En downpipe - også kaldet et forrør er den udstødningsdel der bliver sat på lige efter turboladeren. Ofte sidder der en katalysator i forrøret, katalysatoren sørger for at bilen ikke forurener, dog er der mange som ikke vil have en katalysator monteret i forrøret da der ikke er lige så godt flow i den som i et "rent" og stor downpipe. 
Ved montering af en ny downpipe er det vigtig at se på om røret er større for at der dermed kan komme mere udstødningsgas igennem røret, vores forrør er som udgangspunkt altid større og lavet til høj effekt. 

Rustfri downpipe - Monteret som original

Når du får en ny downpipe fra Qualitec.dk er det ofte en der er plug and play til original montering. Dog er vores speciallavede downpipe til eks. 1.8T lavet til montering med en større udstødning, eks. 2½" eller 3". Der er udtag til eks. lambdasonde, udstødningstemperatur og evt. andre sensore.  

Herunder finder du downpipe til forskellige bilmærker, kan du ikke finde en downpipe der passer til din bil er du velkommen til at skrive en mail til os.