Alle priser er inkl. moms

Salg af Turbo & Turbolader til original montering

Herunder finder du billige turbolader til originale bilmærker. Finder du ikke den turbolader du skal bruge til din bil er du meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med at finde den korekte turbo til din bil.

Fuld reklamation & returret ved køb af turbolader fra Qualitec.dk

Når du køber turbolader til din bil har du altid 14 dages returre* og 2 års reklamationsret. Vi sælger både til private og firmaer.

*Gælder kun når du får Qualitec.dk til at kontrollere hvilken turbo/chra/del du skal bruge. Grundet at mange turbolader bliver bestilt specielt til hver order. Ring eller skriv til os, så hjælper vi meget gerne.

Afmontering af gammel turbolader
Inden afmontering af gammel turbo undersøges hvorfor turboen er gået i stykker, så det samme ikke sker for den nye turbo. Samt alt omkring turboladeren renses og rengøres så der ikke kommer skidt i motoren.  

Montering af turbo
Ved montering af turbo er det vigtigt at få renset alle dele der har med olie at gøre. Der kan sidde små partikler af skidt alle steder i motoren. Hvis ikke motoren bliver renset 100% inden turboladeren bliver skiftet, sker der typsik det at turboens lejer bliver slidt meget hurtigt igen.

Rensning
Rensning eller udskiftning af dele der har med olien at gøre skal gøres meget grundig. Dette skal enten renses grundig eller udskiftes inden montering af ny turbo: Bundkar, olieslange (føderør til turbo) evt. banjobolt, fittings osv. 
Skift altid: Olie, oliefilter og evt. luftfilter.

Kan du ikke finde den turbo der passer til din bil ?

Hvis vi skal være 100% sikker på hvilken turbolader du har på din bil skal du informere os om hvilke nummer der er på turboladerens typeplade. Se billedet herunder:

Skriv en mail: mail. eller ring til os på 51 81 06 99 - Så hjælper vi dig med at finde den korrekte turbo.

Alle turbolader er ikke på hjemmesiden.

Sort by
Bundkar til 1,6 HDI.

Bundkar til 1,6 HDI.

Efter produceret bundkar der løser turbo problemet på Ford / Citroën / Peugeot / Volvo / Mazda / Suzuki / Mini / Fiat 1.6 HDI turbo problemer.
899,00 (DKK) 700,00 (DKK)
CRC - Motorskyl / Motorrens

CRC - Motorskyl / Motorrens

Bruges til at rense motor inden udskiftning af turbolader. Anbefales at bruge minimum 1 gang inden montering af ny turbo.
85,00 (DKK)
Rotrex - Olie SX150 - 1 liter kompressor olie

Rotrex - Olie SX150 - 1 liter kompressor olie

R2167 - Rotrex SX150 traction olie er den eneste olie der må benyttes på Rotrex kompressoren, da det netop er denne specielle olie der sørger for friktionen i det patenterede Rotrex traction drev. Det er vigtigt at man skifter olie og filter for hver 80.000 km eller hver andet år, alt efter hvad der kommer først.
975,00 (DKK) 899,00 (DKK)
Tilbehør - 1,6 HDI.

Tilbehør - 1,6 HDI.

Tilbehørskit der skal bruges i forbindelse med udskiftning af turbolader på 1.6 HDI: Ford / Citroën / Peugeot / Volvo / Mazda / Suzuki / Mini / Fiat 1.6 HDI turbo problemer.
995,00 (DKK)
Flydende pakning

Flydende pakning

Her får du flydende pakning til bla. motor, gearkasse og bagtøj.
Fra 87,50 (DKK)