Alle priser er inkl. moms

Wiseco - En verden af kvalitet.

I 1940 trådte Clyde Wiseman in i sin garage på East Side i Cleveland, Ohio. Han begyndte at fremstille stempler til sig selv og et par venner. Der kom ord på gaden omkring hans arbejde af høj kvalitet, og det spredte sig som en steppebrand. I 1941 blev Wiseco Piston oprettet for at imødekomme behovene hos motorsportentusiaster.

I dag kan Wisecos hovedkvarter i Mentor, Ohio, prale af over 150.000 kvadratmeter moderne smedning og CNC-bearbejdningsudstyr. Wiseco har også fuldt lagret og strategisk placerede distributionscentre i Canada og Europa til at betjene markeder over hele verden.

Med deres indenlandske distributionssystem fra kyst til kyst, internationale kunder i Europa, Sydamerika, Afrika, Australien og Asien gør at Wiseco er verdens førende inden for fremstilling af high performance smedede stempler til snescooter, motorcykel, ATV, personlig vandfartøj, marinefartøjer og biler.

Wiseco-ingeniører bruger det nyeste inden for 3D-design og finit-element modelleringssoftware for at sikre, at ethvert Wiseco-design er udviklet for at give den største styrke og letteste vægt til hver applikation. Deres interne Dyno-anlæg, udstyret med den nyeste teknologi sammen med deres testanlæg, sikrer, at deres nyeste produkter lever op til forventningerne i den krævende motorsportindustri.

Efter 75 år i branchen er navmet Wiseco blevet synonymt med stempler, især stempler til off-road racing og kørsel. Wiseco har opnået den øjebklikkelige brand-anerkendelse ved at være den eneste amerikanske producent af smedede stempler til motorsportsmarkedet.

Sort by
Wiseco - Smedet stempler til Audi

Wiseco - Smedet stempler til Audi

Her finder du smedet stempler til Audi 2.2L, 2.3L og 2.7 liters motor.
Fra 7.895,00 (DKK)
Wiseco - Smedet stempler til BMW

Wiseco - Smedet stempler til BMW

Her finder du smedet stempler til BMW
Fra 1.295,00 (DKK)
Wiseco - Smedet stempler til BMW M20/S20

Wiseco - Smedet stempler til BMW M20/S20

Her finder du smedet stempler til BMW M20/S20
Fra 1.895,00 (DKK)
Wiseco - Smedet stempler til BMW M50/S50

Wiseco - Smedet stempler til BMW M50/S50

Her finder du stempler til BMW M50/S50
Fra 7.153,00 (DKK)
Wiseco - Smedet stempler til Chevy

Wiseco - Smedet stempler til Chevy

Her finder du smedet stempler til Chevy
Fra 695,00 (DKK)
Wiseco - Smedet stempler til Chrysler

Wiseco - Smedet stempler til Chrysler

Her finder du smedet stempler til Chrysler
Fra 795,00 (DKK)