Alle priser er inkl. moms

Sikkerhed siden 1972

Sabelt er en globalt førende virksomhed inden for udvikling og fremstilling af originale udstyrs bilsæder, motorsportsprodukter og sikkerhedsseler til specielle anvendelser på nichemarkeder såsom rumfart og luftfart.

Kvaliteten af Sabelt's produkter er resultatet af intensiv forskning og udvikling, der gør det muligt at opnå de højeste niveauer af ydeevne og sikkerhed. Sabelt har forsynet de førende, historiske, bilfabrikanter med innovative fastholdelsessystemer i årtier, der kombinerer en smart brug af sikkerhedsseler og sæder til forskellige applikationer; fra motorsportens verden til bilindustrien og rumfartsområdet.

Sabelt er de eneste, der kan teste komponenter under ekstreme forhold takket være deres avancerede dynamiske crashtest på fast barriere - de har sat standarder inden for bilsikkerhed i årtier.

Top Formel 1-førere, tidligere og nuværende, som Ayrton Senna, Michael Schumacher og Lewis Hamilton har altid valgt at samarbejde med Sabelt.

Sabelt har 3 forskellige forretningsområder; originaludstyr, racing/tuning og specielle applikationer, designet til at imødekomme behovene hos chauffører og bilproducenter.

Sabelt har kontorer i Moncalieri (Torino, Italien) og Detroit (U.S.A)

Sort by
Sabelt HERO

Sabelt HERO

Hero køresko fra Sabelt
1.875,00 (DKK)
Sabelt HERO

Sabelt HERO

Hero handsker fra Sabelt
1.037,50 (DKK)
Selepuder 3"

Selepuder 3"

Sæt med 2 stk. Vælg mellem sort, rød eller blå
Fra 102,50 (DKK)