Alle priser er inkl. moms

Sådan startede det hele..

I begyndelsen af 1960'erne begyndte Masaharu Okazaki på en mission, om at bygge højtydende japanske racermotorer for at konkurrere med datidens mesterskabsvindende europæiske biler.
Bevæbnet med ren lidenskab for motorsport og en medfødt evne til at absorbere information, tog han dybest set ting fra hinanden i sin garage, regnede ud hvordan de fungerer, for derefter at designe forbedringer til at øge ydelsen. 
Som en selvuddannet mand begyndte han oprindeligt at arbejde på motorcykler og gik til sidst videre, til at udvikle dele til 4-hjulede køretøjer.
Mr. Okazaki grundlagde sit firma, OS Giken, i de tidlige 1970'ere med styrke, holdbarhed og stræben efter høj ydelse i tankerne; disse mål for udvikling af dele forbliver sande den dag i dag, og OS GIken har etableret sig i toppen, når det kommer til design og fremstilling af tuningsdele i højt kvalitet.

Fra Mr. Okazakis ydmyge begyndelse, der fiksede med motorcykeldele derhjemme, har OS Giken udviklet sig og vokset i årenes løb samt opbygget og cementeret et ry som en af de bedste producenter af racerdele i verden. 
Virksomhedens hovedkvarter og fabrik, beliggende i Okayama, Japan blev officielt grundlagt i 1973.

Sort by
Enkeltplade kobling - OS Giken

Enkeltplade kobling - OS Giken

OS Giken Nissan SILVIA / 180SX CA18DET Super Single Steel Dampened Single Plate Clutch
8.995,00 (DKK)
TS-serie dobbeltplade kobling

TS-serie dobbeltplade kobling

OS Giken Nissan SILVIA / 180SX CA18DET TS Series Dampened Twin Plate Clutch
12.495,00 (DKK)