Alle priser er inkl. moms

IrecoMotorsport er et polsk firma, der eksisterer siden 1996. Det er den største producent af sikkerhedsbure i landet og eksportør til mange lande i verden. Vi startede som “IRECO SPAW-SERWIS”, hvor vi beskæftigede os med reparation af svejseudstyr ud over burproduktion. I 2002 fokuserede vi kun på sikkerhedskonstruktioner, og vi ændrede navnet til den nuværende. I årevis har vi fået den nødvendige erfaring for at realisere de mest krævende projekter. Vores teknologiske faciliteter og produktionsfaciliteter leverer meget høje kvalitetsstandarder. Vi byggede sikkerhedsbure til rally-, racing- og off-road-biler, både moderne og historiske. Vi har den internationale licens til produktion af sikkerhedskonstruktioner. Vi samarbejder også med de bedste rally- og racehold i Polen og i udlandet.

Siden virksomhedens start har vi bygget flere tusinder bure til kunder fra Danmark, Polen, Tyskland, Belgien, Østrig, Italien, England, Spanien, Schweiz, Sverige, Finland, Irland, Ukraine, Georgien og USA.

Sort by
Display per page
BMW E36/E46 ROLLCAGE - DRIFT + Nascar doors

BMW E36/E46 ROLLCAGE - DRIFT + Nascar doors

Bur der specifikt er bygget til drifting.
9.975,00 (DKK)
BMW E36/E46 ROLLCAGE - Nascar STYLE + Nascar doors

BMW E36/E46 ROLLCAGE - Nascar STYLE + Nascar doors

Bur til BMW E36 & BMW E46 i meget høj kvaliet og lavet efter FIA reglement. Dette bur er lavet med NASCAR "døre" så man nemmere kan komme ind og ud af bilen.
9.187,50 (DKK)
BMW E36/E46 SEDAN / 4 doors - ROLLCAGE - NASCAR STYLE

BMW E36/E46 SEDAN / 4 doors - ROLLCAGE - NASCAR STYLE

Dette bur er til BMW E36/E46 SEDAN og er derfor uden Nascar doors.
9.187,50 (DKK)