Søg
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Clutch kit VAG

  Et VAG koblingssæt (Clutch kit) er designet til at opgradere eller erstatte komponenterne i koblingssystemet på biler fra Volkswagen Group (VAG), som inkluderer mærker som Volkswagen, Audi, Skoda og Seat. Koblingssættet indeholder en række vigtige dele, der arbejder sammen for at sikre en jævn og effektiv kraftoverførsel mellem motoren og gearene.

  Koblingssættet kan inkludere en koblingsskive, koblingstrykplade og udrykkerleje, som er nødvendige for at opretholde en korrekt funktion af koblingen. Sættet kan også indeholde et svinghjul, enten et dobbeltmassesvinghjul eller et enkeltmassesvinghjul, der arbejder sammen med koblingen for at reducere vibrationer og støj fra motoren.

  Dobbeltmassesvinghjul er mere avancerede og hjælper med at reducere vibrationer endnu mere, mens enkeltmassesvinghjul er enklere og lettere.

  Sorter efter

  Koblingssæt - VAG 1.9 TDI / 2.0 TDI / 1.8T

  Koblingssæt med svinghjul, med skruesæt, med koblingsskive, med koblingstrykplade, uden centraludrykker, Ombygning fra dobbeltmassesvinghjul til enkeltmassesvinghjul
  3.195,00 (DKK) inkl. moms

  Koblingssæt - VAG 2.0 TDI - Enkeltmasse

  Ombygning fra dobbeltmassesvinghjul til enkeltmassesvinghjul, med koblingstrykplade, med svinghjul, med koblingsskive, med udrykkerleje
  3.545,00 (DKK) inkl. moms

  Koblingssæt - VAG Audi A4 / VW Passat 1.9 & 2.0 TDi 6 Speed

  Passer til VW / Audi / Seat and Skoda 4 Cyl 6 Speed Vehicles
  3.995,00 (DKK) inkl. moms