Alle priser er inkl. moms

Velkommen til Qualitec.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til Qualitec.dk

Siden 2006 har jeg (Anders Amby) interresseret mig for tuning af biler, passionen har været kæmpe stor og har gjort alt for at tilegnen mig så meget viden og kunnen indenfor tuning. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe alle mine kunder personligt og så direkte så mulig, så hver kunde får netop lige det der er ønsket. Jeg har lavet både biler med turbo, kompressor og spjældhuse, bygget dem op helt fra bunden. Skildt motore ad i atomer og samlet dem med lækre stumper så de har lavet over 600hk. Så alle er meget velkommen til at ringe og få en personlig samtale og rådgivning til hvad der er bedst at gøre netop for deres bil. 

-Anders Amby 

Direkte tlf: 51 81 06 99

Email: Anders@Qualitec.dk

 

Professionel Tuning af biler!

Du er altid sikker på er Perfekt udført job ved Qualitec. Qualitec udføre tuning af biler. Der er flere måder at gribe sådan et projekt an på: 

Du køber produkter, og får rådgivning med i købet.
Ofte sælger vi blot Motorstyring, samt andre tuningsdele, og i den forbindelse, er der mange spørgsmål der følger med, såsom, hvordan monterer jeg turboen, er der nogen ting jeg skal være ekstra opmærksom på osv. Disse spørgsmål svarer vi gerne på, og giver også gerne svar på mange af de spørgsmål der skulle dukke op undervejs, og skulle du gå istå i projektet pga uventede situationer, skal vi også nok tage bilen ind og færdiggøre den, så du kan få projektet ud at køre.

Du afleverer din bil ombygget - vi programmerer den for dig.
Et andet eksempel kunne være, at du selv har monterer tuningsdele (kompressor/turbo eller lign.) og ønsker at få den programmeret/kørt ind, ved os. Dette kan også sagtens lade sig gøre. Her er der mulighed for at bruge eks. Vems.

Du afleverer din bil- vi bygger den om for dig!
Et typisk eksempel på tuning af en bil, kunne være, at du som kunde står, og gerne vil have eftermonteret en turbo eller kompressor på din bil, du har måske ikke selv den nødvendige viden om det, og ønsker at vi skal udføre hele opgaven for dig. Dette er vores speciale! Vi modtager bilen, bygger delene på, kører bilen ind til den effekt du ønsker, og tilbage får du, en bil som har betydelig større effekt (HK/NM) end inden vi modtog den, og kører som en drøm, din drøm!

 

 

Effektmåling af bilen. 
Qualitec har et rullefelt der klarer op til 1000 hk. Så skal du have målt effekten på bilen, så klarer vi også det !            

Pris 325 incl. moms.