Alle priser er inkl. moms

Bell ADD - Servicerens

Diagnose / Fejlfinding

Dansk kvalitet og pleje til din motor Bell Add er et dansk firma med mere end 25 års erfaring i ren motorteknologi. Alle vores produkter og rensemetoder er udviklet i nært samarbejde med importører, olieselskaber, tekniske skoler og mere end 2000 værksteder i Norden.

Eget laboratorium

Med eget udviklings- og forskningslaboratorium har Bell Add stor fokus på de specielle udfordringer, som det danske klima og køremønster stiller til vores biler – og på følgevirkningerne af stadigt skrappere miljøkrav. Med jævnlig brug af Bell Add kvalitets produkter forlænger du din motors levetid og undgår dyre værkstedsregninger.

Rådgivning og uddannelse

Bell Add yder rådgivning og assistance til alle landets værksteder i forbindelse med analyse, diagnosticering og fejlfinding. Vi stiller samtidig vores viden og medarbejdere til rådighed gennem uddannelse og seminarer for værksteder over hele landet.

Færdige løsninger

I Bell Add følger vi den tekniske udvikling tæt med henblik på at fremstå som en troværdig og loyal samarbejdspartner, der leverer færdige løsninger og højt specialiserede produkter til rensning og vedligeholdelse af diesel- og benzinmotorer.

Sorter efter

Bell Add Servicerens 1D+, 200 ml

1.00102.08021
Diesel pleje til tank bruges som tilsætning til den dieselolie der tankes. Da der er kommet mange krav for forurening.
94,00 (DKK)

Bell ADD Servicerens 2D - Diesel indsugningsrens

1.00102.08022
Diesel indsugningsrens er et aktivt rensemiddel til brug i indsugning og spjældområder på dieselmotorer.
179,00 (DKK) 171,00 (DKK)